Viktor Olsson – Fjärilar Vid Floden (EP)

Bloggens favorit Viktor Olsson har släppt nya EP:n Fjärilar Vid Floden. Med på denna finns de tidigare släppta singlarna T-Shirt & Jeans och Bestäm dig som vi imponerades stort av och som gått på repeat här hemma. Nu får vi lyssna vidare på Fjärilar Vid Floden och Där Ingen Säger. Vi har tidigare hört de sistnämnda live och blev då helt sålda, så lyckan är stor när vi nu kan lyssna även på dessa spår precis när vi vill. Som alltid när vi lyssnar på vad Viktor har att säga så lyssnar vi på varje ord och det är många känslor som väcks. Med båda fötterna på jorden och med blicken riktad inåt levererar han en av årets bästa EP:s.

En av anledningarna till att Viktor är en av våra svenska favoritartister är just att han genom att skriva där han står väcker känslor hos lyssnaren som stannar kvar även då sista tonen klingat ut. Bara Viktor håller i och håller ut och gör det han är bäst på så kommer alla snart förstå att han är en av de bästa låtskrivarna vi har i Sverige.

I höst släpper Viktor sitt andra album men innan dess väntar spelningar i sommar. Han är fantastisk live så haffa honom på en spelning nära dig.

Lyssna här!

Följ Viktor Olsson på Facebook för att hålla dig uppdaterad!

Inläggsförfattare: soundofhisingen.se

Sound of Hisingen tipsar om nya och redan etablerade artister och band. Tipsa oss gärna! soundofhisingen@gmail.com