Viktor Olsson – Du Lever Livet

Foto: Erik Olsson

Bloggens favorit Viktor Olsson släppte i höstas sitt andra album och är redan nu tillbaka med ny musik. I fredags landade singeln Du Lever Livet. Detta blev utan tvekan helgens soundtrack och låten förmedlar en glädje som direkt smittar av sig och man vill bara ha mer.

Viktor säger själv om låten:

”För mig är ”Du lever livet” både en naturlig fortsättning på det vi påbörjade med senaste albumet samtidigt som det är den första låten jag släpper som inte har en koppling till någon planerad albumrelease.

För mig kändes det otroligt skönt att inte behöva ha ett större projekt i åtanke när jag skrev låten utan jag kände att jag ville skriva låten, spela in den och sedan släppa ut den utan att övertänka dess betydelse.

Det är en låt om beundran. Om sommarens första dagar. När asfalten är torr och solen lyser mot ditt fönster. Det finns dagar när det inte är svårare än så.”

Låten är inspelad i Göteborg Nacksving Studios tillsammans med Simon & Tobias Ljungman. Mixad av Anton Nessvi & Axel Jonsson-Stridbeck. Mastrad av Björn Engelmann.

Lyssna här!

Följ Viktor Olsson på Facebook för att hålla dig uppdaterad!

Inläggsförfattare: soundofhisingen.se

Sound of Hisingen tipsar om nya och redan etablerade artister och band. Tipsa oss gärna! soundofhisingen@gmail.com