Jamie Meyer – Holy Ground To Me (Live)

Bloggens favorit Jamie Meyer som bor växelvis i Nashville och Sverige är nu hemma i några veckor och har som vanligt en massa spelningar inbokade. Han passar också på att släppa några nya singlar i december där han samarbetar med Solid Gospel. Idag är det dags för en av våra absoluta favoritlåtar någonsin att släppas i ny tappning, vi pratar naturligtvis om Holy Ground To Me. Vi fick några ord med Jamie inför släppet för att höra lite om vad han har för sig när han är hemma i Göteborg.

Hej Jamie! Hur är läget med dig?

Hej! Tackar som frågar! Kanon!

Kan du berätta lite om vad du har för dig just nu?

Jag är hemma i goa Göteborg och förbereder för Live singelsläpp på fredag och ett framträdande på Bingolotto på Söndag. Detta följt av två konserter med Solid Gospel i Betlehemskyrkan i Göteborg på måndag och Pingstkyrkan i Kungälv på tisdag.

Nu i december släpper du några live-låtar på Spotify och denna fredag är det dags för Holy Ground To Me. Berätta gärna lite om låtarna du släpper och om samarbetet med Solid Gospel.

Jag och Malin, (körledaren för Solid Gospel) träffades på Bingolotto när vi båda var med i samma program 2013. Tycke uppstod! Några år senare gjorde vi tre julkonserter, arrangerat med hjälp av räddningsmissionen, under namnet  – Holy Ground. There’s Only Plan A, Everybody Needs Someone, och Holy Ground To Me, som just är släppta spelades in live då.

Vad har du för dig under de veckor du är hemma i Sverige?

Jag har turnerat en hel del, framför allt i Norge där det verkar släppa lite för mej, men också spelat in en musikvideo till låten Nothin on You som har gått väldigt bra på olika Spotifylistor i höst.

Hur ser planerna ut för dig under 2018?

I januari kommer musikvideon till Nothin On You, återigen regisserad av Patric Ullaeus (som gjorde Holy Ground). Den kommer belysa våld i hemmet och är ett samarbete med polisen i syd. Jag är väldigt spänd inför detta släpp! I februari åker jag till Nashville och I mars väntar en ny fräsch pop-singel runt knuten. Förmodligen turné därefter.

Några sista ord?

Glöm nu inte att titta på Bingolotto nu på söndag då jag och Solid Gospel sjunger. Det är bara en låt så blinkar man, missar man mig, haha! En ny popig singer/songwriter version av Santa Clause is Coming To Town utlovas!

Vi ser fram emot detta! Fram tills dess vet ni vad ni ska göra, lyssna på en magisk version av Holy Ground To Me här!

Följ Jamie Meyer på Facebook för att hålla dig uppdaterad!

Inläggsförfattare: soundofhisingen.se

Sound of Hisingen tipsar om nya och redan etablerade artister och band. Tipsa oss gärna! soundofhisingen@gmail.com