Hampus Olausson – Om jag bara blundar (EP)

Hampus Olausson - Om jag bara blundar (EP)

Göteborgsartisten Hampus Olausson släpper idag sin EP Om jag bara blundar. Vi har tidigare fått singlarna Vi två är inferno (vilken vi inte kan få nog av, lätt en av årets bästa svenska låtar) och Som ultraviolett. Nu får vi äntligen lyssna vidare på de nya spåren Om jag bara blundar och Allting som du gör. Det jag gillar med Hampus musik är att den kännetecknas av ett härligt driv, ett portion vemod men framförallt – mycket hjärta.

Hampus signades tidigare i år till TGR Music Group och det ska bli spännande att följa honom i framtiden för han är oerhört talangfull och har blivit en av våra Göteborgsfavoriter.

Lyssna här!

Facebook

Inläggsförfattare: soundofhisingen.se

Sound of Hisingen tipsar om nya och redan etablerade artister och band. Tipsa oss gärna! soundofhisingen@gmail.com