Eddie Wheeler – Burn It (Video)

Göteborgsartisten Eddie Wheeler släppte mot slutet av förra året EP:n Live, Love, Repeat. Första spåret Burn It har nu fått en video som du inte får missa. Jag intervjuade Eddie inför EP-släppet och han sa då följande om videon:

”I processen kring EP:n så har det handlat mycket om att jag ska utmana mig själv. Videon blev det sista och jag ville verkligen utmana mig här. Det är en kamera som filmar runt mig under hela låten, jag sitter med bar överkropp i rullstol. Den är sjukt intim, jag har alltid haft komplex för min kropp naken och att då bli filmad halvnaken i fyra minuter var en stor utmaning. Jag vill också att videon ska få folk att förstå musiken och texterna bättre.”

Se videon här!

Följ Eddie Wheeler på Facebook för att hålla dig uppdaterad!

Inläggsförfattare: soundofhisingen.se

Sound of Hisingen tipsar om nya och redan etablerade artister och band. Tipsa oss gärna! soundofhisingen@gmail.com